НОВИНИ

Шановні друзі!
17-19 квітня 2017 року в НПУ ім. М. П. Драгоманова відбудеться курс оксфордських лекцій "Теологія нації, миру та війни, служіння в суспільств" з Найджелом Біггаром.

biggar 

Найджел Біггар (http://www.bogoslov.ru/persons/2440316/index.html), ведучий професор моральної та пасторської теології Оксфордського університету, директор Центру теології, етики та публічного життя МакДональда, канонік Собору Христа в Оксфорді,

прочитає лекції з богословської соціально-політичної етики:

- Християнська теологічна етика нації;
- Християнська теологічна етика миру та війни;
- Християнська теологічна етика публічного служіння.

Програма курсу:

Понеділок, 17 квітня: Християнська теологічна етика публічного служіння: (1) інтеграція замість своєрідності; (2) напружений консенсус; (3) яка публіка і чи може теологічний аргумент мати силу?
Вівторок, 18 квітня: Християнська теологічна етика нації: (1) проти космополітизму; створений світ та національна лояльність; (2) обмеженість та відповідальність націй; (3) етика відділення.
Середа, 19 квітня: Християнська теологічна етика миру та війни: (1) християнський пацифізм; (2) роздум про християнську «справедливу війну»; (3) перший кейс – Британія проти Німеччини 1914-1918 рр.; (4) випадок другий – Російська гібридна війна проти України.

Організаторами курсу є Християнський Центр «Реаліс» спільно з Національним педагогічним університетом ім. М.П. Драгоманова.

Дати проведення: 17-19 квітня 2017 року, з 9:30 до 16:50

Місце проведення: Київ, НПУ ім. М.П.Драгоманова (корпус та номер аудиторії повідомимо після реєстрації).

Вхід за запрошенням, яке ми Вам вишлемо після реєстрації.

Бажаючих просимо зареєструватись до 14.04.2017 до 24:00 за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIv4c9T5ypKgVouDvF8Vy101n7wNM4FptilL-5LniM1PiKsA/viewform 

У разі виникнення питань, звертайтесь на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Або пишіть нам на сторінку у Facebook: www.facebook.com/RealisChristianCenter