НОВИНИ

james r bek курс по стресам і травмам

Покращувати наші теоретичні знання та навички допомоги іншим буде старший професор з консультування Денверської семінарії (США), ліцензований клінічний психолог д-р Джеймс Р. Бек. Він є автором та співавтором восьми книг, серед яких є такі, як: "Зцілення для страждаючих: надання надії та допомоги потерпілим жінкам", "Психологія апостола Павла".

Метою даного курсу є надати християнським лідерам, пасторам і капеланам базові знання щодо теорій та напрямів консультування, навичок допомоги, щоб вони були більш підготовлені допомагати людям, що переживають кризу та психологічний стрес, а також тим, хто страждає від станів, що пов'язані зі стресом та травмою.

Цей курс складається з трьох частин. У першій частині студенти вивчатимуть спільне та відмінне між звичайною пастирською діяльністю та консультуванням. У другій частині курсу студенти ознайомляться з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР), дізнаються, як психологічна травма впливає на потерпілого, вивчать стратегії надання допомоги тим, хто пережив важкі психологічні потрясіння. А у третій і останній частині ми розглянемо вісім головних моделей сучасного консультування.

Дати та час проведення: 29 березня - 2 квітня 2016 року, з 9:30 по 16:50.

Місце проведення: Київ, Гуманітарний корпус НПУ ім. М.П.Драгоманова (вул.. Тургенівська, 8/14), аудиторія буде уточнена пізніше.

Окрім студентів програми, ми маємо кілька вільних місць для слухачів.

Якщо ви бажаєте долучитись, про умови ви можете дізнатись за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додатково просимо вас заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://goo.gl/8v1gYT