НОВИНИ

teologiya-kryzovih-staniv-suspilstvaНПУ ім. М.П.Драгоманова спільно з Християнським Центром "Реаліс" проводить курс "Політичне богослов'я у Старому Завіті: теологія кризових станів суспільства"

Курс вводить нас у теологічну конструкцію єврейської Біблії, як продукту історичних та культурних зустрічних течій, які визначили її розвиток. Особливістю курсу є те, що він розглядає біблійний текст як богословську реакцію на чотири епізоди політичної та соціально-економічної кризи у стародавньому Ізраїлі. Ця реакція створила біблійний ідеал справедливості у суспільстві, що сьогодні має важливе прикладне значення.

Програму проводитиме відомий спеціаліст з вивчення Старого Завіту, доктор філософії і теології Брайан Відбін, професор Теологічної cемінарії Альянс (Наякський коледж, Наяк, Нью-Йорк, США), уповноважений державою Ізраїль гід та викладач, директор служіння BibleSettings Ministries.

Дати та час проведення: 3-5 та 7-8 березня, з 9:30 до 16:50

Місце: Київ, Гуманітарний корпус НПУ ім. М.П.Драгоманова (вул. Тургенівська, 8/14, номер аудиторії повідомимо після реєстрації).

Якщо ви бажаєте приєднатись до курсу, вам необхідно зареєструватись до 28.02.2016 до 24:00. Зробити це можна за посиланням