НОВИНИ

студенти-капелани минулого року

Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова спільно з Науково-навчальним християнським центром "Реаліс" запрошує абітурієнтів на унікальну програму «Психологічне консультування та капеланство», яка передбачає підготовку магістрів та курсову підготовку (заочна форма).

Усі подробиці вступу та деталі про програму ви можете дізнатись за посиланням

Мета програми: формувати мережу фахівців, які матимуть змогу консультувати капеланів та інших осіб, надавати професійну підтримку, виявляти ознаки патології та розуміти межі власної компетенції, співпрацювати зі спеціалістами суміжних галузей. Майбутні консультанти будуть користуватись інтеграційним підходом, який гармонійно поєднує психологічне та християнське консультування. Майбутня мережа консультантів складатиметься з фахівців, які знатимуть, як у першу чергу допомогти постраждалим не лише психологічно, а й духовно.

Дати вступної кампанії: 11-20 липня 2016 року (для вступу в магістратуру), 25 серпня – 10 вересня 2016 року (для вступу на курсову підготовку).

Форма навчання: заочна
Термін навчання: 2 роки
Вартість навчання на 2016-2017 навчальний рік затверджується Ректором Університету та розміщується на офіційному сайті НПУ (розділ «Абітурієнт 2016» – «Вступна кампанія» – «Вартість і державне замовлення»).

Контакти координаторів програми:
Корнійчук Юлія Юріївна
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Збродська Ірина Григорівна
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.